IMBINAREA PERFECTA A CONFORTULUI SI A PERFORMANTEI

Placerea de a conduce se pastrează in timp.

Bucuraţi-vă mereu de un confort complet: fie că faceţi o călătorie lungă sau că sunteţi într-o deplasare de afaceri în alt oraş, confortul oferit atât conducătorului auto cât şi pasagerilor impresionează de fiecare dată. Toate tehnologiile inovatoare BMW funcţionează împreună, în armonie deplină îmbinând perfect confortul și performanța: agil pe străzile înguste ale oraşului; confortabil şi sigur în cele mai dificile condiţii de drum; stabil şi predictibil chiar şi la viteze mari.

PERFORMANȚĂ LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE

Toate motoarele BMW sunt caracterizate de performanţă, putere şi naturaleţea turaţiei, chiar şi la valori înalte însă tehnologiile BMW au depășit limitele și la designul interior. Spațiile și sertarele de depozitare suplimentare, plasele pentru bagaje şi şinele de legătură asigură un confort sporit în călătorii – oriunde vă duce imaginatia.

Tehnologiile BMW mizează pe flexibilitate, astfel interiorul fiecărei mașini dispune de spaţii libere mari pentru pasageri dar şi de un spaţiu generos pentru depozitarea bagajelor.

SCAUNE CONFORT ȘI SPAȚIU INTERIOR GENEROS

Scaunele confort au design ergonomic şi sunt reglabile electronic. De la tetierele confort (cu suprafaţă exterioară ajustabilă) şi segmentul superior al spătarelor scaunelor (reglabil), până la lăţimea reglabilă a spătarului cu suport lombar: scaunele confort oferă maximum din luxul personalizat. Funcţia de memorare salvează setările scaunelor, oglinzilor exterioare şi coloanei de direcţie reglabile electric.