IMBINAREA PERFECTA A CONFORTULUI SI A PERFORMANTEI

Placerea de a conduce se pastreaza in timp.

Bucurati-va mereu de un confort complet: fie ca faceti o calatorie lunga sau ca sunteti intr-o deplasare de afaceri in alt oras, confortul oferit atat conducatorului auto cat si pasagerilor impresioneaza de fiecare data. Toate tehnologiile inovatoare BMW functioneaza impreuna, in armonie deplina imbinand perfect confortul si performanta: agil pe strazile inguste ale orasului; confortabil si sigur in cele mai dificile conditii de drum; stabil si predictibil chiar si la viteze mari.

PERFORMANTA LA CELE MAI INALTE STANDARDE

Toate motoarele BMW sunt caracterizate de performanta, putere si naturaletea turatiei, chiar si la valori inalte insa tehnologiile BMW au depasit limitele si la designul interior. Spatiile si sertarele de depozitare suplimentare, plasele pentru bagaje si sinele de legatura asigura un confort sporit in calatorii – oriunde va duce imaginatia.

Tehnologiile BMW mizeaza pe flexibilitate, astfel interiorul fiecarei masini dispune de spatii libere mari pentru pasageri dar si de un spatiu generos pentru depozitarea bagajelor.

SCAUNE CONFORT SI SPATIU INTERIOR GENEROS

Scaunele confort au design ergonomic si sunt reglabile electronic. De la tetierele confort (cu suprafata exterioara ajustabila) si segmentul superior al spatarelor scaunelor (reglabil), pana la latimea reglabila a spatarului cu suport lombar: scaunele confort ofera maximum din luxul personalizat. Functia de memorare salveaza setarile scaunelor, oglinzilor exterioare si coloanei de directie reglabile electric.