EXCLUSIVITATE ACCESIBILA 

Intotdeauna va fi nevoie de un automobil unic pentru a crea momente unice.

Bavaria Mobility, singura companie ce oferă soluții de mobilitate dedicate unui brand premium, este orientată spre exclusivitate accesibilă, oferind un raport impresionant de preț/calitate. Așadar, deși automobilele BMW sunt mașini exclusiviste, prin intermediul nostru devin accesibile, iar tu te poți bucura de confortul și experiența premium la volanul unui BMW, indiferent de tipul călătoriei (de business sau vacanță).

Lasă-te surprins de materialele sofisticate şi de designul inovator caracteristic ce îţi urează bun venit în habitaclul BMW!

Designerii BMW se inspiră din modelul bărcilor cu motor, interiorul urmând designul caracteristic exteriorului şi completându-l cu acorduri elegante. Toate instrumentele de control sunt uşor accesibile, datorită aranjamentului lor uşor asimetric. Fiecare afișaz sau buton este creat pentru conducătorul auto şi poziţionat exact în locurile unde te-ai aştepta în mod intuitiv să îl găseşti. Habitaclul este amenajat practic, cu toate informaţiile relevante pentru condus şi siguranţă. La nevoie, acestea sunt proiectate direct în câmpul tău vizual, via Head-Up Display al BMW ConnectedDrive.

Puţin către dreapta, este spaţiu pentru monitorul iar puţin mai jos, mâna ta dreaptă va găsi în mod intuitiv maneta pentru schimbătorul de viteze şi sistemul Driving Experience Control pe consola centrală. Lângă acesta, şi la îndemâna pasagerului faţă, este Controller-ul iDrive. Pe lângă alte funcţii, acesta controlează sistemele de navigaţie şi infotainment.

BMW ConnectedDrive

Cu ajutorul echipei Bavaria Mobility vă puteți bucura și de serviciile BMW ConnectedDrive, ce îmbină echipamente unice care îți oferă o mobilitate remarcabilă. Sau, mai simplu spus: mai multă plăcere atunci când conduci.

Serviciile BMW ConnectedDrive sunt o mostră a filosofiei rețelei de conexiuni dintre automobil, șofer și lumea exterioară. Distanțele scurte sunt învinse cu ajutorul ultrasunetelor, în vreme ce distanțele mai mari sunt acoperite cu ajutorul tehnologiilor mobile. Interacțiunea inteligentă dintre serviciile online, sistemele de asistență pentru șofer și integrarea soluțiilor pentru smpartphone-uri oferă celor care conduc un BMW asistență în orice situație, fie că ne referim la un confort sporit, informația potrivită la momentul potrivit sau sentimentul liniștitor al siguranței în orice călătorie.

INTERNET

Fie că vrei să-ţi verifici contul bancar, să licitezi pe eBay sau să cauţi informaţii pe Wikipedia – opţiunea BMW ConnectedDrive te lasă să faci online tot ceea ce ai nevoie. Pentru a face posibilă navigarea după pofta inimii, comanda iDrive Controller, din consola centrală, dublează ca mouse de computer, atunci când dispozitivul tău mobil Bluetooth este conectat la automobil. Costurile variază în funcţie de contractul tău cu furnizorul de telefonie mobilă.

BLUETOOTH OFFICE

O conexiune opțională pentru dispozitive Bluetooth sau USB, în combinație cu un sistem de navigare și integrarea inteligentă a telefoanelor mobile din clasa business îți facilitează accesul la alte funcții specifice pentru un birou, precum e-mailuri, întâlniri, sarcini de muncă sau SMS-uri, care vor apărea pe Control Display, sau care vor putea fi ascultate prin intermediul difuzoarelor sistemului audio, cu ajutorul opțiunii text-to-speech. În plus, cu ajutorul Bluetooth Audio Streaming poți asculta muzica ta preferată fara cabluri.

BMW APPS.

Parte a tehnologiei ConnectedDrive Services, BMW Apps îți permite să utilizezi numeroase aplicații prin intermediul iPhone-ului sau prin aplicația “BMW Connected”. Acestea includ posturi de radio de pe internet, calendarul tău de iPhone, Facebook, Twitter, dar și multe altele. După ce ai descărcat, din Apple App Store, aplicația gratuită ”BMW Connected”, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să îți conectezi iPhone-ul la automobil.

BMW LIVE

BMW Live îți permite să accesezi conținutul ales (spre exemplu știri, informații despre vreme sau căutări locale pe Google) prin intermediul conexiunii active de date prin Bluetooth de pe telefonul tău mobil. Informația apare pe Control Display-ul automobilului tău, BMW Live fiind reglat prin intermediul comenzii iDrive. Servicii adiționale pot fi selectate din meniul “Aplicații”

EXCLUSIVISM AUTENTIC ȘI ACCESIBIL

Deoarece știm că momentele unice necesită un automobil unic, Bavaria Mobility transformă un automobil exclusivist BMW potrivit nevoilor tale, într-unul accesibil! Dă-ți frâu liber imaginației și petrece momente de neuitat în atmosfera de înaltă calitate a automobilelor BMW. Confortul și funcţionalitatea extraordinară caracteristică BMW impresionează cu siguranţă, nu numai dacă stai în faţă dar și în spate. Indiferent de scopul călătoriilor, de afaceri sau de agrement, Bavaria Mobility are soluțiile perfecte.

Poţi găzdui accesoriile pentru călătorie în compartimentele de depozitare din cotiera centrală şi în suporturile pentru pahare din consola centrală. Bagajele mari au spaţiu amplu în portbagajul de 460 de litri permițând transportarea ușoară a obiectelor voluminoase.Controlul climatic automat pe patru zone şi parasolarele electrice pentru geamurile spate şi pentru lunetă completează perfect pachetul.

EXCLUSIVITATE COMPLETĂ, DE LA CONFORT LA PERFORMANȚĂ

Scaunele sunt confortabile şi perfect adaptate formei corpului. Ornamentele din piele de înaltă calitate se potrivesc perfect cu toat cusăturile care împodobesc panoul de bord îmbrăcat în piele, consola centrală şi secţiunile superioare ale ornamentelor portierelor şi panourilor laterale. Aspectul luxos este completat cu ornamentele speciale din lemn sau aluminiu.