EXCLUSIVITATE ACCESIBILA 

Intotdeauna va fi nevoie de un automobil unic pentru a crea momente unice.

Bavaria Mobility, singura companie ce ofera solutii de mobilitate dedicate unui brand premium, este orientata spre exclusivitate accesibila, oferind un raport impresionant de pret/calitate. Asadar, desi automobilele BMW sunt masini exclusiviste, prin intermediul nostru devin accesibile, iar tu te poti bucura de confortul si experienta premium la volanul unui BMW, indiferent de tipul calatoriei (de business sau vacanta).

Lasa-te surprins de materialele sofisticate si de designul inovator caracteristic ce iti ureaza bun venit in habitaclul BMW!

Designerii BMW se inspira din modelul barcilor cu motor, interiorul urmand designul caracteristic exteriorului si completandu-l cu acorduri elegante. Toate instrumentele de control sunt usor accesibile, datorita aranjamentului lor usor asimetric. Fiecare afisaz sau buton este creat pentru conducatorul auto si pozitionat exact in locurile unde te-ai astepta in mod intuitiv ss il gasesti. Habitaclul este amenajat practic, cu toate informatiile relevante pentru condus si siguranta. La nevoie, acestea sunt proiectate direct in campul ttu vizual, via Head-Up Display al BMW ConnectedDrive.

Putin catre dreapta, este spatiu pentru monitorul iar putin mai jos, mana ta dreapta va gssi in mod intuitiv maneta pentru schimbatorul de viteze si sistemul Driving Experience Control pe consola centrala. Langa acesta, si la îndemana pasagerului fata, este Controller-ul iDrive. Pe langa alte functii, acesta controleaza sistemele de navigatie si infotainment.

BMW ConnectedDrive

Cu ajutorul echipei Bavaria Mobility va puteti bucura si de serviciile BMW ConnectedDrive, ce imbina echipamente unice care iti ofera o mobilitate remarcabila. Sau, mai simplu spus: mai multa placere atunci cand conduci.

Serviciile BMW ConnectedDrive sunt o mostra a filosofiei retelei de conexiuni dintre automobil, sofer si lumea exterioara. Distantele scurte sunt invinse cu ajutorul ultrasunetelor, in vreme ce distantele mai mari sunt acoperite cu ajutorul tehnologiilor mobile. Interactiunea inteligenta dintre serviciile online, sistemele de asistenta pentru sofer si integrarea solutiilor pentru smpartphone-uri ofera celor care conduc un BMW asistenta in orice situatie, fie ca ne referim la un confort sporit, informatia potrivita la momentul potrivit sau sentimentul linistitor al sigurantei in orice calatorie.

INTERNET

Fie ca vrei sa-ti verifici contul bancar, sa licitezi pe eBay sau sa cauti informatii pe Wikipedia – optiunea BMW ConnectedDrive te lasa sa faci online tot ceea ce ai nevoie. Pentru a face posibila navigarea după pofta inimii, comanda iDrive Controller, din consola centrala, dubleaza ca mouse de computer, atunci cand dispozitivul tau mobil Bluetooth este conectat la automobil. Costurile variaza in functie de contractul tau cu furnizorul de telefonie mobila.

BLUETOOTH OFFICE

O conexiune optionala pentru dispozitive Bluetooth sau USB, in combinatie cu un sistem de navigare si integrarea inteligenta a telefoanelor mobile din clasa business iti faciliteaza accesul la alte functii specifice pentru un birou, precum e-mailuri, intalniri, sarcini de munca sau SMS-uri, care vor aparea pe Control Display, sau care vor putea fi ascultate prin intermediul difuzoarelor sistemului audio, cu ajutorul optiunii text-to-speech. In plus, cu ajutorul Bluetooth Audio Streaming poti asculta muzica ta preferata fara cabluri.

BMW APPS.

Parte a tehnologiei ConnectedDrive Services, BMW Apps iti permite sa utilizezi numeroase aplicatii prin intermediul iPhone-ului sau prin aplicatia “BMW Connected”. Acestea includ posturi de radio de pe internet, calendarul tau de iPhone, Facebook, Twitter, dar si multe altele. După ce ai descarcat, din Apple App Store, aplicatia gratuita ”BMW Connected”, tot ce-ti mai ramane de facut este sa iti conectezi iPhone-ul la automobil.

BMW LIVE

BMW Live iti permite sa accesezi continutul ales (spre exemplu stiri, informatii despre vreme sau cautari locale pe Google) prin intermediul conexiunii active de date prin Bluetooth de pe telefonul tau mobil. Informatia apare pe Control Display-ul automobilului tau, BMW Live fiind reglat prin intermediul comenzii iDrive. Servicii aditionale pot fi selectate din meniul “Aplicatii”

EXCLUSIVISM AUTENTIC SI ACCESIBIL

Deoarece stim ca momentele unice necesita un automobil unic, Bavaria Mobility transforma un automobil exclusivist BMW potrivit nevoilor tale, intr-unul accesibil! Da-ti frau liber imaginatiei si petrece momente de neuitat in atmosfera de înalta calitate a automobilelor BMW. Confortul si functionalitatea extraordinara caracteristica BMW impresioneaza cu siguranta, nu numai daca stai in fata dar si in spate. Indiferent de scopul calatoriilor, de afaceri sau de agrement, Bavaria Mobility are solutiile perfecte.

Poti gazdui accesoriile pentru calatorie in compartimentele de depozitare din cotiera centrala si in suporturile pentru pahare din consola centrala. Bagajele mari au spatiu amplu in portbagajul de 460 de litri permitand transportarea usoara a obiectelor voluminoase.Controlul climatic automat pe patru zone si parasolarele electrice pentru geamurile spate si pentru luneta completeaza perfect pachetul.

EXCLUSIVITATE COMPLETA, DE LA CONFORT LA PERFORMANTA

Scaunele sunt confortabile şi perfect adaptate formei corpului. Ornamentele din piele de înaltă calitate se potrivesc perfect cu toat cusăturile care împodobesc panoul de bord îmbrăcat în piele, consola centrală şi secţiunile superioare ale ornamentelor portierelor şi panourilor laterale. Aspectul luxos este completat cu ornamentele speciale din lemn sau aluminiu.