PARTENER DE INCREDERE IN ORICE SITUATIE

Asistenta BMW mobila in caz de avarie sau de accident.

Esti mereu pe mainile expertilor: bucura-te de placere nelimitata de a conduce si de un grad ridicat de siguranta si confort pe perioada inchirierii. Serviciul Bavaria Mobility  de asistenta mobila in caz de avarie sau de accident te asigura in caz de urgenta. 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi reprezentantii Bavaria Mobility, iar acestia vor trimite un echipaj de asistenta rutiera.

SOS BMW IN CAZ DE ACCIDENT.

Sistemul de protectie activa reprezinta sistemul de protectie preventiva pentru pasageri, parte a pachetului BMW ConnectedDrive. Sistemul de protectie activa avertizeaza conducătorul auto atunci cand surprinde semne de oboseala. In situatii periculoase, centurile de siguranta sunt pretensionate, scaunele electrice revin automat in pozitie verticala, iar geamurile laterale si trapa panoramica sunt inchise automat. In caz de accident, franele sunt actionate in mod automat, pentru a opri complet automobilul. Automobilele BMW sunt dotate cu system de apelare de urgenta la 112 care poate fi declansat de catre pasageri sau se apeleaza automat in cazul unui accident mai puternic.

SERVICIILE IN CAZ DE ACCIDENT

Serviciile Liniei telefonice BMW in caz de accident

Este suficient un singur apel la numarul de telefon +40.730.333.701 pentru a primi raspunsuri la toate intrebarile tale. Serviciu de tractare, automobil de schimb sau solutionare reclamatii: sistemul BMW de asistenta in caz de accident se ocupa de toate detaliile esentiale in situatii de urgenta.
Acest serviciu include urmatoarele:
Linie telefonica in caz de accident, disponibila 24 ore, gratuit pentru toti clientii BMW indiferent unde te afli in Romania.
Organizarea serviciului de tractare si predarea unui automobil de schimb (automobil inchiriat) pe perioada lucrarilor de repratie.
Notificarea celui mai apropiat partener de Service BMW.
Partenerul tau de service BMW te sprijina in elaborarea raportului catre compania de asigurari.
Asistenta in negocierea facturarii si a solutionarii reclamatiilor cu compania de asigurari, cu profesionalismul caracteristic BMW.
Recomandari generale cu privire la comportamentul in caz de accident.
Sfaturi cu privire la optiuni alternative de continuare a calatoriei.