PARTENERI

STABILI ȘI DE ÎNCREDERE

AUTOMOBILE BAVARIA GROUP

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Grupul deţine 12 dealeri BMW în România, trei centre MINI de vânzări şi service şi singurul service Rolls-Royce în sud-estul Europei. Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice. Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”.

Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW I în România si detine un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice, la sediul din Băneasa.

www.automobilebavaria.ro

MHS TRUCK & BUS GROUP

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general în România al camioanelor şi autobuzelor MAN şi al autocarelor Neoplan. Acesta numără opt centre proprii de competenţă. Este de asemenea partener autorizat al VW Vehicule Comerciale pentru activitatea de Vânzări şi After Sales în Braşov. Este cel mai mare şi cel mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Reteaua de service MAN a fost reunita intr-o singura companie, MHS Truck Service, care detine opt locatii In tara: Bucuresti – Militari & Otopeni, Brasov, Cluj, Sibiu, Constanta, Timisoara si Bacau. In acest fel, clientii beneficiaza de conditii contractuale unitare si procese de lucru simplificate, In toate aceste locatii.

www.man.ro

SCHMIDT GRUPPE DEUTSCHLAND

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci dealershipuri BMW şi un dealership Rolls-Royce în sudul Germaniei, la Munchen. Calitatea SCHMIDT.GRUPPE este caracterizata de servicii continue si moderne. O cooperare transparenta si pe termen lung este cruciala pentru succesul reciproc. Un obiectiv cheie este extinderea continua a domeniilor de afaceri.

http://ah-michael-schmidt.bmw.de

Bavaria Broker

In segmentul asigurarilor, grupul Automobile Bavaria este prezent prin intermediul Bavaria Broker, inca din anul 2005, oferind servicii de brokeraj in asigurari atat pe segmentul corporate cat si in zona retail.

Sub deviza „SOLUTII PENTRU ORICE RISC” inca de la inceput, oferim clientilor nostri servicii integrate intr-un proces unitar de management al riscului, oferindu-le intreaga gama de produse de asigurare. Este important de precizat faptul ca spre deosebire de agentii de asigurari, care sunt reprezentanti ai societatilor de asigurare, Bavaria Broker, in calitate de broker de asigurari, actioneaza în numele clientilor si negociaza conditii/preturi favorabile pentru acestia.
In cazul producerii riscurilor asigurate, Bavaria Broker reprezinta fiecare client in relatia cu asiguratorul, in scopul obtinerii despagubirilor datorate, integral si operativ. De aceea, securitatea financiara si seriozitatea asiguratorilor sunt elemente esentiale ale procesului de selectie al ofertelor.

www.bavariabroker.ro