Bavaria
Mobility

PARTENERI

STABILI SI DE INCREDERE

AUTOMOBILE BAVARIA GROUP

Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Sud-Est. Grupul detine 12 dealeri BMW in Romania, trei centre MINI de vanzari si service si singurul service Rolls-Royce in sud-estul Europei. Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenta pentru Vanzari Speciale BMW din Romania, avand exclusivitate in furnizarea de automobile speciale BMW pentru autoritati si misiuni diplomatice. Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M in Romania, reprezentand cu mandrie “cea mai puternica litera din lume”.

Incepand cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW I in Romania si detine un service autorizat complet echipat pentru masini electrice, la sediul din Baneasa.

www.automobilebavaria.ro

MHS TRUCK & BUS GROUP

MHS Truck & Bus Group Romania este importatorul general în Romania al camioanelor si autobuzelor MAN si al autocarelor Neoplan. Acesta numara opt centre proprii de competenta. Este de asemenea partener autorizat al VW Vehicule Comerciale pentru activitatea de Vanzari si After Sales in Brasov. Este cel mai mare si cel mai performant importator MAN din Europa Centrala si de Sud-Est.

Reteaua de service MAN a fost reunita intr-o singura companie, MHS Truck Service, care detine opt locatii in tara: Bucuresti – Militari & Otopeni, Brasov, Cluj, Sibiu, Constanta, Timisoara si Bacau. In acest fel, clientii beneficiaza de conditii contractuale unitare si procese de lucru simplificate, In toate aceste locatii.

www.man.ro

SCHMIDT GRUPPE DEUTSCHLAND

Schmidt Gruppe Deutschland detine cinci dealershipuri BMW si un dealership Rolls-Royce in sudul Germaniei, la Munchen. Calitatea SCHMIDT.GRUPPE este caracterizata de servicii continue si moderne. O cooperare transparenta si pe termen lung este cruciala pentru succesul reciproc. Un obiectiv cheie este extinderea continua a domeniilor de afaceri.

http://ah-michael-schmidt.bmw.de

Bavaria Broker

In segmentul asigurarilor, grupul Automobile Bavaria este prezent prin intermediul Bavaria Broker, inca din anul 2005, oferind servicii de brokeraj in asigurari atat pe segmentul corporate cat si in zona retail.

Sub deviza „SOLUTII PENTRU ORICE RISC” inca de la inceput, oferim clientilor nostri servicii integrate intr-un proces unitar de management al riscului, oferindu-le intreaga gama de produse de asigurare. Este important de precizat faptul ca spre deosebire de agentii de asigurari, care sunt reprezentanti ai societatilor de asigurare, Bavaria Broker, in calitate de broker de asigurari, actioneaza în numele clientilor si negociaza conditii/preturi favorabile pentru acestia.
In cazul producerii riscurilor asigurate, Bavaria Broker reprezinta fiecare client in relatia cu asiguratorul, in scopul obtinerii despagubirilor datorate, integral si operativ. De aceea, securitatea financiara si seriozitatea asiguratorilor sunt elemente esentiale ale procesului de selectie al ofertelor.

www.bavariabroker.ro

FREE SPIRIT TRAVEL

Agentia de turism Free Spirit Travel are o prezenta de peste 11 ani pe piata de turism din Romania. Vacantele exotice au consacrat agentia in
rindul clientilor fideli, insa in timp, paleta de servicii oferite s-a diversificat, mergand in prezent si pe zona de corporate, programe de grup atat in tara cat si in strainatate, concerte si evenimente sportive, precum și orice eveniment de travel care necesita atentie si personalizare. *

Free Spirit este o agentie flexibila in ceea ce priveste noi oportunitati si tocmai de aceea are colaborari importante pe piata corporate din Romania.

Inovatia este una din valorile Free Spirit Travel si in acord cu aceasta valoare, a aparut proiectul Transilvania Train – primul tren turistic din Romania care promite si ofera o experienta All Inclusive, de 5 zile prin inima Transilvaniei, o experienta memorabila, spun cei care s-au imbarcat in Transilvania Train.