SIGURANTA ESTE PE PRIMUL LOC

Cu BMW esti pe drumul cel mai sigur.

Fiind echipat cu funcţii de siguranţă inteligente menite să scadă la minimum riscul de accidente, vei şti întotdeauna că eşti în siguranţă în automobilul tău BMW. Întregul complex de componente ce formează corpul robust al automobilului lucrează împreună pentru a oferi cea mai bună protecție în cazul unei coliziuni de orice fel.

SIGURANȚA ACTIVĂ

Siguranța activă este cea care previne accidentele înainte ca acestea să aibă loc: aceasta este cheia pentru un condus în siguranţă. Sistemele inteligente BMW pentru siguranţa drumului oferă o vedere mai bună şi automat, linişte sufletească. Cu toate acestea, dacă o situaţie cu potențial periculos are loc, un sistem minuţios de suspensie, managementul motorului şi frânele ajută conducătorul auto să depăşească cu încredere situaţia printr-un control precis. În cazul unei explozii a pneurilor, armăturile laterale speciale din anvelopele run-flat opţionale te lasă să îţi continui drumul până la 250 de kilometri.

SIGURANȚĂ PASIVĂ

Scopul este să se asigure că toţi pasagerii şi pietonii au parte de o maximă protecţie. Implementarea siguranţei este întotdeauna pe primul loc, începând de la construcţiile fundamentale din oţeluri inovatoare. Materialele speciale utilizate sunt îmbinate inteligent pentru a oferi o protecţie superioară pentru pasageri. De asemenea, acestea se deformează atât cât să absoarbă energia impactului şi să o devieze de la pasageri şi celelalte părţi implicate în coliziune. Airbag-urile de ultimă generaţie oferă o protecţie suplimentară a pasagerilor.

SCAUN PENTRU COPIL

Confort și siguranță pentru copilul tău!

Legislația în vigoare atestă faptul că bebelușii și copiii trebuie să fie transportați în scaune auto pentru copii, adaptate vârstei, greutății și înăltimii lor. Scaunele auto BMW de care dispunem sunt dotate cu sisteme ergonomice și se găsesc în diferite culori și modele potrivite pentru fiecare copil, putând fi folosite și ca fotolii pentru mașina, fiind special concepute pentru a oferi relaxare și un somn mai bun copiilor.
Nu accepta niciun compromis: scaunele pentru copii BMW Junior I-II va garanta toată siguranţa şi confortul de care are nevoie copilul tău!