Contact

Bucuresti - Grigore Gafencu 77

Business hours

SIGURANTA ESTE PE PRIMUL LOC

Cu BMW esti pe drumul cel mai sigur.

Fiind echipat cu functii de siguranta inteligente menite sa scada la minimum riscul de accidente, vei sti intotdeauna ca esti in siguranta in automobilul tau BMW. Intregul complex de componente ce formeaza corpul robust al automobilului lucreaza impreuna pentru a oferi cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni de orice fel.

SIGURANTA ACTIVA

Siguranta activa este cea care previne accidentele inainte ca acestea sa aiba loc: aceasta este cheia pentru un condus in siguranta. Sistemele inteligente BMW pentru siguranta drumului ofera o vedere mai buna si automat, liniste sufleteasca. Cu toate acestea, daca o situatie cu potential periculos are loc, un sistem minutios de suspensie, managementul motorului si franele ajuta conducatorul auto sa depaseasca cu incredere situatia printr-un control precis. In cazul unei explozii a pneurilor, armaturile laterale speciale din anvelopele run-flat optionale te lasa sa iti continui drumul pana la 250 de kilometri.

SIGURANTA PASIVA

Scopul este sa se asigure ca toti pasagerii si pietonii au parte de o maxima protectie. Implementarea sigurantei este intotdeauna pe primul loc, incepand de la constructiile fundamentale din oteluri inovatoare. Materialele speciale utilizate sunt imbinate inteligent pentru a oferi o protectie superioara pentru pasageri. De asemenea, acestea se deformeaza atat cat sa absoarba energia impactului si sa o devieze de la pasageri si celelalte parti implicate in coliziune. Airbag-urile de ultima generatie ofera o protectie suplimentara a pasagerilor.

SCAUN PENTRU COPIL

Confort si siguranta pentru copilul tau!

Legislatia in vigoare atesta faptul ca bebelusii si copiii trebuie sa fie transportati in scaune auto pentru copii, adaptate varstei, greutatii si inaltimii lor. Scaunele auto BMW de care dispunem sunt dotate cu sisteme ergonomice si se gasesc in diferite culori si modele potrivite pentru fiecare copil, putand fi folosite si ca fotolii pentru masina, fiind special concepute pentru a oferi relaxare si un somn mai bun copiilor. Nu accepta niciun compromis: scaunele pentru copii BMW Junior I-II va garanta toata siguranta si confortul de care are nevoie copilul tau!