Bavaria Mobility

MĂSURILE DE PROTECȚIE CU PRIVIRE LA INFORMAȚIILE DE LOCALIZARE

 

Anumite servicii pot fi oferite numai în cazul în care vă dezvăluiți locația sau locația vehiculului. Tratăm cu toată seriozitatea confidențialitatea informațiilor despre locație.

Următoarele măsuri de protecție sunt aplicate informațiilor privind locația (inclusiv informațiile accesate ca parte a procesului de service al vehiculului):

  • Sunt reținute doar într-o formă asociată cu dumneavoastră sau cu vehiculul dumneavoastră atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopul consimțit.

  • Sunt obținute sau accesate numai în această formă atunci când este necesar pentru a furniza serviciul solicitat sau în cazul în care suntem obligați să păstrăm și / sau să furnizăm informațiile conform legii (iar în cazul în care suntem obligați să furnizăm informațiile către organele de drept sau orice altă terță parte, vă vom informa, cu excepția cazului când, dacă am face acest lucru, am aduce prejudicii prevenirii sau detectării unei infracțiuni, sau când nu ni se permite să facem acest lucru).

  • Informațiile despre locația vehiculului și informațiile despre locația dispozitivului nu sunt coroborate decât dacă este necesar pentru furnizarea serviciului solicitat.

  • Orice altă utilizare a Informațiilor despre locație în scopuri analitice va fi efectuată pe seturi de date anonime ireversibil.

  • BMW Romania și Bavaria Mobility pot avea acces la informațiile privind localizarea vehiculelor, iar BMW AG poate avea acces la Informațiile despre locația dispozitivului prin serviciile pe care le furnizează (de exemplu, ConnectedDrive).

Veți fi primit o descriere detaliată a informațiilor despre locație obținute pentru a furniza un serviciu dependent de informațiile despre locație, atunci când ați achiziționat inițial vehiculul sau când ați activat sau ați configurat serviciul sau aplicația (de exemplu, ConnectedDrive sau Connected App). Rețineți că este posibil să nu vă putem oferi anumite funcții ale serviciilor noastre dacă limitați colectarea informațiilor despre locație.

Contact