Servicii și produse

Bavaria Mobility are ca scop crearea unor pachete de servicii și produse de top și flexibile, care să poată fi adaptate în funcție de nevoile fiecărui client. Astfel, prin Bavaria Mobility nu alegeți numai produse și servicii de top, ci alegeti și servicii rapide și sigure, care să vă satisfacă cererile și nevoile complet.

Închiriere pe termen scurt

Acum ai posibilitatea să închiriezi un autoturism BMW de ultimă generație la prețuri competitive.

Închiriere pe termen scurt

Acum ai posibililatea să închiriezi un autoturism BMW de ultimă generație la prețuri competitive și condiții avantajoase. Perioada minimă de închiriere este o zi / 24 de ore, iar mașinile noastre sunt impecabile și adaptate ultimelor cerințe în domeniul confortului și al mobilității. Poți alege dintr-o gamă largă de accesorii, în funcție de preferințe sau nevoi!

Executive Mobility

Acest serviciu presupune închirierea mașinilor noastre pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile.

Executive Mobility

Acest serviciu presupune închirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Dacă nu vrei să achizitionezi un autoturism premium, poți închiria un BMW de ultimă generație din propriul nostru parc. Mai mult, cu Executive Mobility ai ocazia ca în perioada contractuală să îți schimbi autoturismul adaptându-l în funcție de sezon (ex: vara – limuzină/ iarna – SUV) sau de preferințe.

Managementul flotei

Făcând parte din grupul Automobile Bavaria, avem posibilitatea să îți asigurăm întreținerea flotei tale BMW.

Managementul flotei

Făcând parte din grupul Automobile Bavaria, avem posibilitatea să îți asigurăm întreținerea flotei la standardele recomandate de producator. Îți punem la dispoziție consultanță în achiziția mașinilor, dar și soluții legate de mentenanta, asigurări, managementul anvelopelor, mașină la schimb sau plata taxelor. Vei primi o singură factură lunar ce va însuma costurile tuturor serviciilor solicitate.

Mașini rulate de vanzare

Ești în cautarea unui autoturism BMW rulat, aproape nou, cu istoric verificabil, revizii complete și preț atractiv?

Mașini rulate de vânzare

Ești în căutarea unui autoturism BMW rulat, cu istoric verificabil, revizii complete, garanție și preț atractiv? Dacă da, îți punem la dispoziție automobile pe care le înlocuim frecvent, dat fiind faptul că ne propunem să inchiriem mașini noi sau aproape noi cu maxim 50.000 kilometri.

 Vezi modele disponibile

Alte servicii

În funcție de nevoile fiecărui client, vă punem la dispoziție o gamă diversificată de servicii.

Bavaria Mobility oferă servicii de colectare, de la orice adresă. Tariful aferent acestui serviciu este de 25 euro (TVA inclus).

Vă punem la dispoziție scaune pentru copii, originale BMW, pentru o siguranță sporită. Scaunele sunt omologate și se pot închiria opțional. Taxa pentru acest serviciu este de 20 de euro/ închiriere (TVA inclus).

Există posibilitatea ca, pe perioada închiriată, mașina să poată fi condusă de mai mulți soferi la prețul de 22 euro/ șofer adițional (TVA inclus). Fiecare șofer adițional va îndeplini aceleași condiții ca și șoferul principal.

Pentru un maxim de comfort și siguranță, toate autoturismele noastre au incluse, în echiparea standard, anvelope de sezon din clasa premium.

Pentru comfortul și siguranța dumneavoastră, puteți opta pentru serviciul Șofer personal, beneficiind astfel de experiența unei persoane dedicate, familiarizată cu automobilele BMW și orice condiții de trafic. Prețul acestui serviciu este evaluat în funcție de cerințe.

De ce să alegi Bavaria Mobility?

  • Bavaria Mobility e unica firmă ce oferă soluții de mobilitate, 100% dedicată unui brand premium BMW.

  • La noi veți găsi întotdeauna ultimele modele BMW perfect adaptate cerințelor dumneavoastră.

  • Membrii Bavaria Mobility Club beneficiază de oferte de închiriere preferențiale.

  • Clienții programului Executive Mobility pot opta pentru înlocuirea mașinii la fiecare 6 luni.

  • Parte a Grupului Automobile Bavaria, oferim soluții de mobilitate premium de peste 15 ani.

Ce spun clienții?

Vă mulțumim mult pentru că ne-ați oferit servicii de cea mai înaltă calitate. Întreaga echipă este foarte mulțumită pentru ca ați administrat totul foarte bine și ne-ați sfătuit în legatură cu adresele la  care trebuia să ajungem în așa fel încât am reușit să parcurgem tot itinerariul. Cu toții apreciem foarte mult atitudinea dumneavastră profesionistă și suntem siguri că vom mai apela în viitor la astfel de colaborări!

Vlad P.

Tocmai am predat mașina la sediul din Timișoara unor oameni amabili și volubili, cu care voi dori să colaborez și pe viitor. Sunt extrem de mulțumită! Vă voi recomanda și prietenilor mei! 

Mariana T.