Servicii si produse

Bavaria Mobility are ca scop crearea unor pachete de servicii si produse de top si flexibile, care sa poata fi adaptate in functie de nevoile fiecarui client. Astfel, prin Bavaria Mobility nu alegeti numai produse si servicii de top, ci alegeti si servicii rapide si sigure, care sa va satisfaca cererile si nevoile complet.

Inchiriere pe termen scurt

Acum ai posibilitatea sa inchiriezi un autoturism BMW de ultima generatie la preturi competitive.

Inchiriere pe termen scurt

Acum ai posibililatea sa inchiriezi un autoturism BMW de ultima generatie la preturi competitive si conditii avantajoase. Perioada minima de inchiriere este o zi / 24 de ore, iar masinile noastre sunt impecabile si adaptate ultimelor cerinte in domeniul confortului si al mobilitatii. Poti alege dintr-o gama larga de accesorii, in functie de preferinte sau nevoi!

Executive Mobility

Acest serviciu presupune inchirierea masinilor noastre pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile.

Executive Mobility

Acest serviciu presupune inchirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Daca nu vrei sa achizitionezi un autoturism premium, poti inchiria un BMW de ultima generatie din propriul nostru parc. Mai mult, cu Executive Mobility ai ocazia ca in perioada contractuala sa iti schimbi autoturismul adaptandu-l in functie de sezon (ex: vara – limuzina/ iarna – SUV) sau de preferinte.

Managementul flotei

Facand parte din grupul Automobile Bavaria, avem posibilitatea sa iti asiguram întretinerea flotei tale BMW.

Managementul flotei

Facand parte din grupul Automobile Bavaria, avem posibilitatea sa iti asiguram intretinerea flotei la standardele recomandate de producator. Iti punem la dispozitie consultanta in achizitia masinilor, dar si solutii legate de mentenanta, asigurari, managementul anvelopelor, masina la schimb sau plata taxelor. Vei primi o singura factura lunar ce va insuma costurile tuturor serviciilor solicitate.

Masini rulate de vanzare

Esti in cautarea unui autoturism BMW rulat, aproape nou, cu istoric verificabil, revizii complete si pret atractiv?

Masini rulate de vanzare

Esti in cautarea unui autoturism BMW rulat, cu istoric verificabil, revizii complete, garantie si pret atractiv? Daca da, iti punem la dispozitie automobile pe care le inlocuim frecvent, dat fiind faptul ca ne propunem sa inchiriem masini noi sau aproape noi cu maxim 60.000 kilometri.

 Vezi modele disponibile

Alte servicii

In functie de nevoile fiecarui client, va punem la dispozitie o gama diversificata de servicii.

Bavaria Mobility ofera servicii de colectare, de la orice adresa. Tariful aferent acestui serviciu este de 25 euro (TVA inclus).

Exista posibilitatea ca, pe perioada inchiriata, masina sa poata fi condusa de mai multi soferi la pretul de 22 euro/ sofer aditional (TVA inclus). Fiecare sofer aditional va indeplini aceleasi conditii ca si soferul principal.

Pentru comfortul si siguranta dumneavoastra, puteti opta pentru serviciul Sofer personal, beneficiind astfel de experienta unei persoane dedicate, familiarizata cu automobilele BMW si orice conditii de trafic. Pretul acestui serviciu este evaluat in functie de cerinte.

 • xDrive
 • Cutie de viteze automata
 • Taxa iesire din tara
 • Router cu internet
 • Sofer aditional
 • Scaun pentru copil
 • Sistem navigatie
 • Anvelope premium runflat
 • Umbrela BMW

De ce sa alegi Bavaria Mobility?

 • Bavaria Mobility e unica firma ce ofera solutii de mobilitate, 100% dedicata unui brand premium BMW.

 • La noi veti gasi intotdeauna ultimele modele BMW perfect adaptate cerintelor dumneavoastra.

 • Membrii Bavaria Mobility Club beneficiaza de oferte de inchiriere preferentiale.

 • Clientii programului Executive Mobility pot opta pentru inlocuirea masinii la fiecare 6 luni.

 • Parte a Grupului Automobile Bavaria, oferim solutii de mobilitate premium de peste 15 ani.

Ce spun clientii?

Va multumim mult pentru ca ne-ati oferit servicii de cea mai inalta calitate. Intreaga echipa este foarte multumita pentru ca ati administrat totul foarte bine si ne-ati sfatuit in legatura cu adresele la care trebuia sa ajungem in asa fel încat am reusit sa parcurgem tot itinerariul. Cu totii apreciem foarte mult atitudinea dumneavastra profesionista si suntem siguri ca vom mai apela in viitor la astfel de colaborari!

Vlad P.

Tocmai am predat masina la sediul din Timisoara unor oameni amabili si volubili, cu care voi dori sa colaborez si pe viitor. Sunt extrem de multumita! Va voi recomanda si prietenilor mei! 

Mariana T.